Announcement

Collapse
No announcement yet.

post processing deleting my files

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • post processing deleting my files

    any help please?

    [04:17:02] [INFO]::MAIN: Loading config from [/usr/local/share/nzbToMedia/autoProcessMedia.cfg] [04:17:02] [INFO]::MAIN: Checking database structure... [04:17:02] [INFO]::MAIN: Checking if git needs an update [04:17:03] [INFO]::MAIN: No update needed [04:17:03] [INFO]::MAIN: nzbToMedia Version:66abb2d562aa9491c5c5fad0c228e20a05982fd7 Branch:master (FreeBSD 10.3-RELEASE) [04:17:03] [WARNING]::MAIN: Failed to locate ffmpeg. Transcoding disabled! [04:17:03] [WARNING]::MAIN: Install ffmpeg with x264 support to enable this feature ... [04:17:03] [WARNING]::MAIN: Failed to locate ffprobe. Video corruption detection disabled! [04:17:03] [WARNING]::MAIN: Install ffmpeg with x264 support to enable this feature ... [04:17:03] [INFO]::MAIN: ################################################## ####### [04:17:03] [INFO]::MAIN: ## ..::[nzbToMedia.pyc]::.. ## [04:17:03] [INFO]::MAIN: ################################################## ####### [04:17:03] [INFO]::MAIN: Script triggered from SABnzbd [04:17:03] [INFO]::MAIN: Auto-detected SECTION:SickBeard [04:17:03] [INFO]::MAIN: Calling SickBeard:tv to post-process:Star.Trek.S01E09.576p.BluRay.DD5.1.x264-HiSD.nzb [04:17:03] [INFO]::MAIN: Attempting to auto-detect tv fork [04:17:03] [INFO]::MAIN: SickBeard:tv fork auto-detection successful ... [04:17:03] [INFO]::MAIN: SickBeard:tv fork set to sickrage [04:17:03] [INFO]::MAIN: FLATTEN: Flattening directory: /mnt/media/downloads/sabnzbd/complete/tv/Star.Trek.S01E09.576p.BluRay.DD5.1.x264-HiSD [04:17:03] [POSTPROCESS]::SICKBEARD: SUCCESS: The download succeeded, sending a post-process request [04:17:03] [POSTPROCESS]::SICKBEARD: Auto post processing task for /mnt/media/downloads/sabnzbd/complete/tv/Star.Trek.S01E09.576p.BluRay.DD5.1.x264-HiSD was added to the queue [04:17:03] [POSTPROCESS]::SICKBEARD: <br\><span class='hidden'>Processing succeeded</span>

  • #2
    THIS exact same thing is happening to me. With the same munged HTML stuck in the log message. Sickrage appears to be the only thing affected - just started happening in the last couple of days from what i can tell.

    Comment

    Working...
    X